Flat Preloader Icon

Jan:

Jan is zeer gedreven. Hij werkt twaalf uur per dag en wil tien prospecten per dag benaderen! Reizen is voor Jan geen probleem, hij wil gerust elke beurs wereldwijd bezoeken. Voor dit alles vraagt hij een nieuwe laptop, iPhone, BMW en een mooi salaris met extra-legale voordelen. Als het meevalt, loopt Jan niet over naar de concurrentie voor een iets hoger salaris…

Piet:

Dan hebben we Piet. Piet heeft nog geen ervaring, maar je moet hem slechts een keer alles leren en hij onthoudt alles! Verder werkt Piet 24/7, elke dag van het jaar, inclusief weekends en feestdagen. Piet prospecteert honderden klanten per dag en reist overal ter wereld, en dit zonder onkosten!

Je denkt nu vast: die Piet moet dan toch veel geld kosten?

Dat is het beste van de zaak! Piet vraag geen wagen of iPhone. Het enige wat hij wil is een eenmalig bedrag. Dat bedrag is trouwens veel minder dan wat Jan vraagt per jaar! Piet is uiterst-loyaal en zal nooit voor een andere baas werken.

Ik zie je al denken: “wie is die Piet? Waar vind ik hem?”

Het is heel simpel: hij is er nog niet, maar in enkele weken tijd kunnen we een optimale Piet voor je klaarstomen. Een Piet die dag en nacht beschikbaar is voor je klanten en altijd voor je verkoopt. Een Piet die zijn kost in een mum van tijd voor een tien- of honderdvoud terugverdient.

Geïnteresseerd in een Piet met impact?